menu_open
Реєстрація / Вхід

12:23
Інструктивно-методична нарада
30.01.2024 у КЗПО «Палац творчості дітей та юнацтва» відбулася інструктивно-методична нарада, основними питаннями якої стали дотриманням норм антикорупційного законодавства та формування доброчесного освітнього середовища в закладі.
Учасники заходу переглянули відеоролик "Академічна доброчесність", нещодавно знятий вихованцями дитячої телестудії "Юніон-ТV" (керівник Поліна Науменко). Ролик є продовженням серії заходів Палацу творчості з популяризації академічної доброчесності.
Педагогічні працівники взяли участь в опитуванні щодо обізнаності з питань академічної доброчесності та проаналізували питання, які викликали утруднення.
Відповідальна особа з питань запобігання та виявлення корупції в закладі, керівник структурних підрозділів, керівник творчого об'єднання "Чудо-чадо" Кристина Колоколова представила присутнім матеріали воркшопу "Інноваційні ігрові методики та інструменти для створення доброчесного освітнього середовища". Доповідь супроводжувалася інтерактивними вправами. Педагоги ознайомились з інструментами для реалізації політики академічної доброчесності в гуртку, розглянули цікаві освітянські кейси.
Сподіваємося, що проведення таких заходів, активна взаємодія теорії і практики, знань і досвіду стане ефективним шляхом до створення доброчесного освітнього середовища.
 
Категорія: ПТДтаЮ | Переглядів: 31 | Додав: dvorec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]