menu_open
Реєстрація / Вхід

10:18
Педагогічний всеобуч
Людина повинна жити в гармонії, і тіло і душа мають бути гармонійними одне з одним. Саме цьому вчить танцювально-рухова терапія - один з видів психотерапії, який використовує рух в основі розвитку фізичного, соціального і духовного життя людини. І саме танцювально-руховій терапії було присвячене практичне заняття "Танець і терапія мистецтвом" для педагогічних працівників КЗПО "Палац творчості дітей та юнацтва", яке відбулося 16 квітня 2024 року в рамках Школи сприяння здоров'ю. 
Мета заходу – вивчення, аналіз та застосування у практичній діяльності досвіду танцювально-рухової терапії.
Модератор і спікер заходу Євгенія ШАНЬКА, завідувач художньо-естетичного відділу, керівник студії сучасної хореографії "Акцент", ознайомила учасників з основними принципами танцювально-рухової терапії, різноманітними методами і техніками, які сприяють емоційному та фізичному лікуванню, звернула увагу на важливу роль музики та ритму, надала корисні поради для виконання самостійних практик.

Практичну частину провели керівник клубу бального танцю «Вікторія» Сергій Яценко, керівник ансамблю народного танцю «Придніпров’я» Карина Клименко, керівник хіп-хоп студії "Позитив" Ігор Куликов.

Щиро дякуємо організаторам за підготовку та проведення заходу, цікаві доповіді, практичні поради та активності!
Категорія: ПТДтаЮ | Переглядів: 13 | Додав: dvorec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]