menu_open
Реєстрація / Вхід

19:30
Спеціальне об'єктове навчання
       30 квітня в КЗПО "Палац творчості дітей та юнацтва" було проведено спеціальне об'єктове навчання за темою: «Дії керівного складу, формування цивільного захисту працівників закладу в разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного походження – пожежі в електричній щитовій у великій хореографічній залі та проведення робіт з гасіння пожежі». Керівник навчання - директор КЗПО "Палацтворчості дітей та юнацтва" Борисенко Ю.В. Безпосереднє керівництво навчанням здійснювала заступник директора з навчально-виховної роботи Горєлова Ю.В.
        Під час навчання було перевірено справність системи оповіщення та зв’язку, справність протипожежного обладнання та вогнегасників, реальність та ефективність здійснення заходів, визначених планом дій на реагування на надзвичайні ситуації.
         В ході підготовки до проведення навчання майстром виробничого навчання Павлоградських територіальних курсів ЦЗ та БЖД (ІІ категорії) Ломака С.С. були проведені інструктажі, інструктивно-методичні заняття з керівним складом та фахівцями, навчання по підготовці і проведенню навчання, надані необхідні формалізовані документи. 
Результати навчання обговорені на засіданні комісії з питань надзвичайних ситуацій установи
Категорія: ПТДтаЮ | Переглядів: 11 | Додав: dvorec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]