menu_open
Реєстрація / Вхід

14:22
Тренінг для педагогів "Профілактика та вирішення конфліктів"
Нам завжди хотілося, щоб у нашому житті було якомога менше конфліктів, щоб вони вирішувалися самі собою. Але так буває не завжди, найчастіше у житті кожної людини є конфлікти. Чому ми конфліктуємо? Що до цього призводить? Чи можна взагалі жити без конфліктів?
Тож, 23 березня 2024 року для педагогів Палацу творчості в рамках педагогічного всеобучу Юлія Стрелько, завідувачка організаційно-масового відділу, провела тренінг «Профілактика та вирішення конфліктів».
Метою заходу було посилення компетенції педагогів щодо налагодження діалогів та конструктивної трансформації конфліктів, підготувати педагогів до співробітницького підходу у розв’язанні конфліктних ситуацій, що базується на інтересах учасників конфлікту, та розвинути комунікативні навички.
Були створені сприятливі умови для інтегрування учасників тренінгу та налаштування їх на конструктивну, творчу роботу.
Педагоги ознайомитися з поняттям «конфлікт», його видами та формами, практикувалися в парах та групах. За допомогою цікавих вправ «Ситуативна практика», «Квадрат самооцінки» навчалися технікам вирішення конфліктних ситуацій, екологічним способам спілкування. За допомогою вправи «Я-висловлювання» навчалися передавати свої інтереси, почуття стосовно ситуації, не звинувачуючи і не критикуючи. Під час тренінгу панувала дружня та невимушена атмосфера, де педагоги отримали масу задоволення та гарний настрій.
Щиро дякуємо організаторам за цікавий захід та можливість наповнити свою базу знань!
 
Категорія: ПТДтаЮ | Переглядів: 25 | Додав: dvorec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]